Zo eenvoudig kan het zijn.

Helemaal goed en toch de laagst mogelijke prijs. We leggen graag uit hoe we dat doen.

We ontwerpen zelf

Het begint met een goed ontwerp.

Onze eigen stylisten ontwerpen onze kleding. Zij brengen de nieuwste trends en productontwikkelingen terug tot de basis. Pas als we de meest eenvoudige vorm hebben gevonden, gaan we produceren. We doen zoveel mogelijk zelf. Op ons servicekantoor in Alphen aan de Rijn zijn alle specialismen aanwezig. Een geslaagd ontwerp houden we lang in ons assortiment. Soms veranderen we alleen de kleur of de print. Zo houden we onze kosten laag.
 
We gebruiken goede materialen

Onze klanten komen terug voor goede producten.

We vinden het een uitdaging om een goed product te maken voor weinig geld. Daarom houden we controle over elke schakel in de productieketen, zodat we zeker weten dat het product in de winkel goed is. En steeds vaker zijn onze producten ook voorzien van het keurmerk 'Vertrouwen in textiel' (Oeko-Tex). Dat garandeert textiel zonder schadelijke stoffen. En voordat ons speelgoed in de winkel ligt, is het door een onafhankelijke organisatie, TÜV Rheinland, gecontroleerd. Zo weten we zeker dat ons speelgoed veilig is.
 
We maken grote aantallen

Eenvoud in veelvoud is de basis van onze organisatie.

Onze leveranciers kunnen rekenen op de grote aantallen die we afnemen. Deze zekerheid zorgt voor een lage prijs. We vervoeren zoveel mogelijk per boot. Vervoer over water zorgt voor een lagere CO2-uitstoot dan over de weg. We zorgen er ook voor dat onze producten zo efficiënt mogelijk naar onze winkels komen. Er rijdt geen truck rond zonder lading, want ons afval nemen we zelf mee terug naar ons hoofdkantoor.
 
We kennen onze fabrikanten

Wij geloven in een duurzame samenwerking.

We kennen de fabrikanten die voor ons werken. Met sommige gespecialiseerde leveranciers werken we al meer dan 30 jaar samen. Zonder tussenpersonen. Onze voorwaarden zijn duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, normale werkweken en eerlijke lonen. We bezoeken onze fabrieken regelmatig om de productieketen te controleren. Als er niet wordt gewerkt op de manier die we hebben afgesproken, helpen we bij het zoeken naar een oplossing.
 
We verpakken zo weinig mogelijk

Afval beperken we waar het kan.

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. In onze winkels vind je geen producten met overbodige, dure verpakkingen. Dat is beter voor het milieu en beter voor de prijs. Om het plastic afval te beperken, introduceerden we de statiegeldtas. Uiteindelijk is nul plastic tassen ons doel.
 
We houden onze winkels eenvoudig

Eenvoudig, overzichtelijk en klantvriendelijk.

We bieden onze artikelen aan in overzichtelijke, eenvoudige winkels. Met klantvriendelijke medewerkers. We besparen niet op de service, maar wel op de inrichting van onze winkels en de presentatie van onze producten. Zo wordt bijvoorbeeld in nieuwe winkels altijd energiezuinige LED-verlichting geplaatst. De opbouw van ons assortiment houden we eenvoudig: we hebben weinig varianten van onze artikelen, alleen de beste. We willen dat je altijd makkelijk bij ons kunt binnenlopen. Daarom is er altijd een Zeeman in de buurt.
 
Wil je meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees het hier.

Lees hier het verhaal achter
onze producten.

Bij ons vind je basistextiel van goede kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. Op een verantwoorde manier gemaakt met respect voor mens en milieu. Hoe we dat doen? Door alles eenvoudig te houden. Op de volgende pagina's kun je lezen hoe we onze producten ontwerpen en maken.

 

Handdoek

Romper

Dames T-shirt

Breigaren

Wasmiddel

Lady fit panty

Kinderpyjama

Kinder joggingbroek

Kinderlegging

Mady

T-shirt BH